Jak zamontuje to pokaze
Wymiana przełącznika świateł mijania...
Zwiń
X
-
Wymiana przełącznika świateł mijania...
Witam. Kilka dni temu padły mi światła mijania, podłączyłem przełącznik świateł mijania do mojej Octavi od kolegi Golfa 4. Wszystkie piny takie same,kostka pasuje do pinów. Kupiłem używkę ,ale nie od octavi,może to było też od golfa,bo nie ma na tym przełączniku regulacji przyciemniania zegarów..
Problem jest następujący, że po zamianie tego przełącznika świateł mijania,to nie podświetlają mi się zegary (ale za to mam światła mijania)..
Bo jednak podświetlenie zegarów jak już jest trochę ciemno to bardzo się przydaje
Czy to wina tego przełącznika świateł mijania, że nie jest od Octavi,czy to w czymś innym tkwi problem?
Pozdrawiam
-
-
wujamateo, Chyba masz na myśli włącznik świateł pozycyjnych i mijania,jak się myle to popraw.Regulacja natężenia oświetlenia zegarów znajduje sie przy regulacji wysokości oświetlenia reflektorów przednich,oile jest.http://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
Pozdrawiam ANIOL
Komentarz
-
-
moja jest przed liftem. Tak mam na myśli włącznik świateł pozycyjnych i mijania, ale regulacja w moim "starym" przełączniku była właśnie w nim obok,taki mały trzpień, który można było wcisnąć i wychodził i można było regulować,a w tym obecnym nie mam żadnej regulacji natężenia oświetlenia zegarów. To może być przyczyna, że zegary teraz mi się nie podświetlają?
Komentarz
-
-
Najprawdopodobniej za brak podświetlania będzie odpowiadał włącznik.
W przedliftowej miałem regulację jasności razem z włącznikiem.
W poliftowej mam osobno po prawej stronie włącznika razem z regulacją wysokości świateł.
Chociaż po podpięciu włącznika z regulacją do siebie, podświetlanie działało.
Jedynie było zauważalne delikatne mruganie podświetlania.Była O1 AGR
Jest O1FL ALH
Komentarz
-
Komentarz